25.3.10

L’Hora del Planeta 2010

El proper dissabte, 27 de març, de 20.30h a 21.30h, tindrà lloc un any més la iniciativa “L’Hora del Planeta 2010”, una iniciativa de WWF per lluitar contra el canvi climàtic i en defensa del medi ambient.

L’any 2009, la campanya es va convertir en un moviment mundial sense precedents al que es van sumar mi milions de persones, milers d’empreses i 4159 ciutats de 88 països, que van apagar els llums dels monuments més importants del món.

Responsabilitat Global s'adhereix a aquesta iniciativa, alhora que us convidem a afegir-vos a la iniciativa.
Ja que estem escrivint aquest apunt des del Palma, aprofitem per a mostrar el compromís de l'ajuntament:

Palma: L'Ajuntament de Palma apagarà els monuments emblemàtics i l'enllumenat públic del passeig del Born, la plaça de la Reina i la plaça del Rei Joan Carles I. A més, l'Ajuntament us convida a participar a l'acte de desconnexió de l'enllumenat públic del passeig del Born a les 20.15 h del dissabte 27 de març al dit passeig i us anima a apagar els llums dels mostradors dels comerços, a desconnectar el aparells electrònics a casa i a enllumenar les terrasses dels bars i restaurants amb espelmes des de les 20.30 fins a les 21.30h en senyal de solidaritat amb el planeta.

Trobareu aquesta més informació al web de wwf