5.2.10

Apunts sobre el sector educatiu

Fa un any escrivíem un article per a la revista Estris sobre educació en el temps lliure i fa unes setmanes ens demanaven l'opinió sobre la conciliació de la vida familiar i laboral per a la revista de les AMPAs. I entremig hem anat fent alguna aportació discreta sobre RSE i sector educatiu.

Certament hi ha aspectes importants i rellevants de responsabilitat social aplicables al món de l'educació, ja sigui formal o informal. En aquest bloc hem parlat d'RSE i sector educatiu al voltant de conciliació, sostenibilitat, integració, voluntariat i acció social, valors, salut, recursos... I també hem parlat sovint de la Responsabilitat Social de les Universitats (RSU).

Us convidem a rellegir algunes de les reflexions que trobareu tant amb l'etiqueta RSU com amb la de sector educatiu, i a aportar-nos nous continguts que puguem divulgar per ajudar a introduir el nou concepte de l'RSE dins el món educatiu, tant per a la seva divulgació entre l'alumnat com per a la gestió responsable de les organitzacions educatives.