20.1.10

"Reparat millor que nou"



Amb la crisi econòmica certs valors de l'estalvi i la recuperació s'han accentuat per necessitat. Però, fent de la necessitat virtut, algunes persones han començat a canviar el seu estil de vida, prescindint de les despeses innecessàries i adonant-se de les futilitats de la vida quotidiana de la majoria de la ciutadania.

Per acompanyar en aquests models de vida més austera, que alhora sol ser més ecològica i més responsable, han nascut algunes iniciatives que pretenen afavorir la recuperació de materials.

Fa uns dies, per exemple, Espai Terra de TV3 va emetre un reportatge sobre el taller d'autoreparació Reparat millor que nou (el trobareu al següent vídeo a partir del minut 7:38)



 Aquest bloc creat per la campanya Millor que nou, 100% vell pretèn mantenir-vos informats de totes les activitats que duem a terme i establir un punt més de contacte per la ciutadania i els establiments.



 "Reparat millor que nou" us ofereix tallers gratuïts i assessorament diari per tal que us pugueu arreglar aquells objectes i aparells que ja no us funcionin. El servei a domicili del Reparat millor que nou us facilita el transport a les nostres instal·lacions i/o l'arranjament in situ dels objectes de fusteria que vulgueu arreglar, restaurar o posar a punt.

Ens trobareu al C. Floridablanca, 132 de Barcelona.
Pots trucar-nos al 934 242 871 o bé enviar-nos un correu electrònic a reparat@millorquenou.cat