5.1.10

Lèxic multilingüe de la indústria

Us presentem el Lèxic multilingüe de la indústria, que recull més de tretze mil termes en català amb els equivalents en castellà, francès i anglès, relatius als sectors industrials més representatius de Catalunya.

Aquest diccionari és la versió en línia del Lèxic multilingüe de la indústria, obra elaborada pel TERMCAT amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Ambdues institucions desitgem que aquesta versió faciliti la consulta de les informacions i també la seva actualització constant. Amb aquesta voluntat encoratgem tots els usuaris que ens facin arribar els seus comentaris per a millorar l’obra.

Els termes del diccionari es poden consultar a partir de les denominacions en qualsevol de les llengües per mitjà de dos procediments: d’una banda, fent servir els índexs alfabètic o temàtic que es mostren en el marc de l’esquerra fins a trobar la denominació volguda i, de l’altra, introduint directament una denominació en l’espai superior Cerca.