8.12.09

Taller: l'RSE, un valor tangible per a l'economia social



L’Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona organitza el taller Responsabilitat social Corporativa a les Cooperatives, amb la finalitat de promoure i sensibilitzar la seva aplicació en les empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

L’objectiu del taller és fomentar la responsabilitat social en l’economia cooperativa, mitjançant l’assumpció voluntària de bones pràctiques en valors ètics com el desenvolupament social, la protecció mediambiental i el respecte als drets humans, valors que impliquen un desenvolupament sostenible i una millora de la competitivitat en els mercats.

Aquest taller va destinat a les persones que integren el món empresarial i cooperatiu, els agents socials, el personal docent i altres persones interessades en la implantació de la responsabilitat social corporativa.

Programa:

  • Recepció de les persones assistents
  • Inauguració del taller. Josep Maria Elorduy. Director de l’Organisme Autònom Desenvolupament Local.
  • Primera part del taller: “La Responsabilitat Social com a factor estràtegic de les empreses i dels territoris”. Josep Maria Canyelles. Promotor de Responsabilitat Global.
  • Pausa i cafè
  • Segona part del taller: “Valors tangibles per a l’empresa del segle XXI”. Xavier López. Director general de Clade, Grup Empresarial Cooperatiu.
  • Conclusions del taller

Data. 11 de desembre de 2009
Lloc: el taller se celebrarà al saló Noble del Palau Bofarull de Reus (carrer Llovera, 15, Reus)

Organitza: Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona
Carretera de Valls 45, 43007 Tarragona
Tel. 977 249 488. Fax 977 242 192
E-mail: desenvolupament.local@dipta.cat

Díptic en PDF

Amb el suport de: Direcció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya