16.12.09

La bola de golf que alimenta

Anys Internacionals i EuropeusNotícies i reflexions amb motiu del 2009 · Any Europeu de la Creativitat i la Innovació: L'RSE com a font d'innovació social i sostenible.



La bola de golf que alimenta

Albert Buscató, enginyer agrònom, ha creat una pilota ideal per a la pràctica del golf en creuers o platges que, al caure a l’aigua, es biodegrada i es converteix en menjar per a peixos.

Albert Buscató ensenya la pilota. Foto: EMILIO PÉREZ DE ROZAS. Vídeo: ALBUSGOLF / YOUTUBE

Després de treballar uns quants anys en una empresa de materials per a la protecció de cultius, Albert Buscató va decidir, com tants altres joves desencantats amb el mercat laboral, desconnectar, fer un reset, perfeccionar, millorar el seu anglès i mirar de trobar un altre camí que omplís més. O, simplement, que l’omplís.
I, és clar, va viatjar als Estats Units. I, al cap de poques setmanes, ja era a Nova York. Fent amics. Un d’ells el va convidar a tirar boles en un dels molls de Manhattan. Ell, que, com a màxim, s’havia deixat enganyar per col·legues addictes a aquest esport un parell de vegades, no més, es va trobar ficat en un passadís, en un túnel, en un habitacle immens, això sí, però més semblant a una grandiosa gàbia de micos que a un lloc on llançar boles i practicar un swing, que llavors era més que deficient. [continuar llegint al Periódico]