1.12.09

40+1 aniversari del Grup Cooperatiu TEB

El Grup Cooperatiu TEB té el plaer de convidar-vos a participar en l’acte commemoratiu del seu “40+1 aniversari” que tindrà lloc el pròxim 14 de desembre, de 18:15 a 20:15 hores, en el marc emblemàtic del Saló de Cònsols de la Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, nº1, Barcelona)1 amb el lema “empenta i valors davant la crisi”.

L’acte estarà dividit en 3 blocs, el primer retrospectiu i més institucional, el segon de projecció de futur i el tercer festiu, d’aniversari.

Actualment el nostre grup constitueix l’entitat d’iniciativa social de suport a la discapacitat intel·lectual de major cobertura i diversitat de serveis a Catalunya. Amb sis cooperatives, dues fundacions i altres entitats socials (adherides o participades), el Grup TEB el formem 700 persones identificades en un projecte empresarial que ha creat més de 500 llocs de treball per a persones amb discapacitat i centenars de places assistencials (tutelars, ocupacionals, residencials, de lleure i altres) i amb projectes de futur que inclouen la creació, reconversió o impuls de 100 llocs de treball més a curt termini. Adjuntem un breu document sobre la nostra activitat laboral.

Amb la il·lusió de poder comptar amb vostè en aquesta ocasió tan especial, li preguem que ens confirmi la seva presència (donat l’aforament limitat de la sala, és molt convenient rebre la seva confirmació abans del 9 de desembre, veure més avall les dades de contacte2).

Desitjant poder saludar-vos personalment el 14 de desembre, rebi entretant la meva més cordial salutació,

Josi Llorenç i Martí
Presidenta Grup Cooperatiu TEB

  • Amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Fundació Treball, Empresa i Discapacitat
  • Contactes per a les confirmacions: Martha Möller i/o Mª Dolors Rodríguez-Llauder, Tel. 93 360.03.87 ext.111, o bé per email: 40aniversari@teb.org. Un cop rebem la teva confirmació et farem arribar la invitació que dona accés al acte.