5.11.09

L’ADEG insisteix en l’actitud de «consum intern»

Comerç ProperDavant la campanya de Nadal, l’ADEG vol insistir en l’oportunitat d’adquirir productes i serveis de l’entorn més proper, per exemple a l’hora d’encarregar els lots i els obsequis nadalencs.

L’obsequi nadalenc és un bon pretext per promoure el consum de les coses que es fan a casa nostra. Ara tenim l’oportunitat de compartir amb els nostres clients i col·laboradors les excel·lències del cava, els destil·lats, els vins de la D.O. Penedès i l’extraordinària varietat de productes agroalimentaris, a més de la deliciosa pastisseria i xocolateria, que s’elaboren a les nostres comarques.

De la mateixa manera i més que mai, també és l’hora del comerç local, «el comerç de casa», les persones i els establiments que formen part de la nostra realitat social i econòmica més propera, la de cada dia: el comerç de confiança.

Sens dubte, l’actitud de consum intern hauria de ser un compromís per part de les empreses, les entitats i les institucions amb seu al Penedès i el Garraf. Pel que fa als lots nadalencs, l’ADEG suggereix que es demani als nostres proveïdors la selecció de productes «de casa»

Font: adeg.cat