28.10.09

La Cambra de Comerç de Barcelona s'adhereix a CompraSocial


La Cambra de Comerç de Barcelona, que té per objectiu vetllar pels interessos generals de les empreses i ofereix serveis a empreses i emprenedors per respondre a les seves necessitats i ajudar-los a millorar la competitivitat, ha signat recentment un conveni de col·laboració amb la Fundació Caixa Catalunya per ser aliat de CompraSocial.

La Cambra ha identificat coincidències amb els objectius de la Fundació Caixa Catalunya. Aquestes coincidències passen per la promoció de les persones en situació o risc d'exclusió social, especialment mitjançant les empreses d'inserció i els centres especials de treball.

Per això, el president de la Cambra, Miquel Valls, i el director de la Fundació, Miquel Perdiguer, van signar el conveni marc de col·laboració amb l'objectiu d'integrar els col·lectius de persones més desafavorides, per promoure el projecte, difondre'l, participar-hi i col·laborar-hi en àmbit intern i, si es considera adient, en àmbit d'actuació extern.



L'acte va tenir lloc a la Casa Llotja de la Cambra i també hi van ser presents, per part de la Cambra, Josep Santacreu, president del Grup de Treball de Responsabilitat Social Empresarial (RSE), Ramon Vila, membre del mateix grup en representació de la Fundació Pimec Social, i Josep Maria Canyelles, assessor tècnic en RSE. Per part de Comprasocial hi assistiren José Carlos Eiriz, director de la Fundació Santa Teresa del Vendrell, Àngel Font, director de l'Àrea d'Inclusió Social de la Fundació Caixa Catalunya i Bernard Ornilla, membre de la mateixa àrea.

Formar part del projecte Aliats CompraSocial, permet a les empreses i institucions, contribuir de forma directa en la millora de les condicions de vida de persones en situació o risc d'exclusió social. A més de ser reconeguts com a membre d'una iniciativa pionera, innovadora i de transformació social amb presència permanent dels aliats.

A més, el projecte permet fer partícips d'una proposta social innovadora tots els treballadors i associats dels aliats i gaudir, de forma prioritària, de les seves novetats i innovacions i del conjunt d'iniciatives de l'Obra Social de Caixa Catalunya.

Font