23.9.09

VII Jornades Econòmiques de l’Euram. Perpinyà, 23 d’octubre de 2009


El pròxim 23 d’octubre l’Institut Ignasi Villalonga celebra les VII Jornades Econòmiques de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani, en aquest ocasió dedicades a les relacions transfrontereres. En aquesta trobada organitzada per la nostra entitat es donen cita, des del 2002, els representants del món econòmic i empresarial de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani. Les anteriors jornades tingueren lloc a Alacant (2002), Castelló (2003), Barcelona (2004) Palma de Mallorca (2005), la ciutat de València (2006) i a Terrassa (2008).

En el document adjunt es poden trobar les àrees temàtiques que componen els tallers d’aquestes VII Jornades Econòmiques de Perpinyà, que aniran des un debat entorn a la creació d’un Eurodistricte català a Brussel·les; una taula per analitzar la gestió de les gran àrees metropolitanes de l’arc mediterrani; sobre la mobilitat empresarial en aquesta euroregió i sobre el sector de les energies renovables. També es comptarà amb la participació del president Pasqual Maragall, amb un col·loqui amb els assistents a les jornades. Per altra banda, clourà les jornades el conseller d’economia de les Illes Balears, Carles Manera.

En l'organització d’aquestes VII Jornades Econòmiques de l’Euram col·laboren el Departament d’Innovació i Universitats de la Generalitat de Catalunya, el Consell General dels Pirineus Orientals, la Cada de Perpinyà de la Generalitat de Catalunya, la Comunitat de Municipis Perpinyà – Mediterrània, la Cambra de Comerç de Perpinyà, la Chambre de Métiers et de l’Artisanat de Perpinyà, la Universitat de Perpinyà, la Universitat de Girona, el grup d’empresaris G-16 i la Union pour les Entreprises.

Per a més informació i inscripcions, es pot contactar als telèfon 00 34 96 315 77 99 (ext. 249) o per mail a euram@iivee.org

Document adjunt