1.7.09

ALIBEI DISCUSSION FORUM: Efectes de la crisi econòmica sobre la Cooperació al Desenvolupament


2nd ALIBEI DISCUSSION FORUM






[ca] Efectes de la crisi econòmica sobre la Cooperació al Desenvolupament

Per a debatre sobre aquest tema, ALIBEI comptarà amb la presència d'experts en el tema de la cooperació al desenvolupament, en particular des de la perspectiva dels "nous actors": agències descentralitzades, ONGD, xarxes / federacions, empreses privades.

Lloc: IBEI (Elisabets, 10 -08191 - Barcelona)
Dia: dimarts 29 juny 2009
Hora: 18h

Entrada lliure i gratuïta
Confirmar assistència



[es] Efectos de la crisis económica sobre la Cooperación al Desarrollo

Para debatir sobre este tema, ALIBEI contará con la presencia de expertos en el tema de la cooperación al desarrollo, en particular desde la perspectiva de los “nuevos actores”: agencias descentralizadas, ONGD, redes/federaciones, empresas privadas.

Lugar: IBEI (Elisabets, 10 -08191- Barcelona)
Día: martes 29 de junio 2009
Hora: 18h

Entrada libre y gratuita
Confirmar asistencia


DISCUSSION FORUMS

ALIBEI Discussion Series is the initiative of the Alumni of IBEI Association that brings together academic experts, civil society representatives, governament officials and other relavent actors for critical debates with alumni and current students of IBEI on current global issues.

IBEI

L’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals és un referent de primera línia dins l’àmbit dels estudis internacionals. Tant pel que fa a la seva vessant docent com a la investigadora, IBEI ha guiat la seva activitat amb l’objectiu de situar la ciutat de Barcelona com a pol d’atracció en aquests temes. Així, durant les cinc edicions, IBEI ha ofert, dins el marc del màster en relacions internacionals, una formació especialitzada a estudiants d’arreu del món, capacitant-los en temes de política internacional, globalització, economia internacional i cooperació, entre d’altres.

El 2008, amb l’objectiu d’aprofitar el capital humà format a IBEI, un grup d’antics alumnes del màster hem fundat l’Associació d’Antics Alumnes (ALIBEI). La nostra associació té, formant part dels seus objectius, la finalitat de crear un espai propici on poder generar debats i reflexionar sobre aspectes actuals de les relacions internacionals.

Per aquest motiu, al llarg de l’any 2009 hem llençat la iniciativa “Fòrums ALIBEI”, amb la idea d’intercanviar punts de vista entre especialistes, joves professionals i estudiants. El nostre primer acte, que tractà sobre la renovació de la política exterior nord-americana, va comptar amb la presència del professor nord-americà Alan Abramowitz, Narcís Serra (President d’IBEI) i Jordi Vaquer (Director de la Fundació Cidob), els quals compartiren llurs punts de vista amb diversos alumnes i antics alumnes dins un ambient internacionalista i d’intercanvi enriquidor.