23.6.09

El president de l'ADEG participarà al curs d'RSE de la UOC

  • Xavier Cardona, president de l’ADEG, participarà en el curs per a mostrar el cas d’una organització empresarial compromesa
  • Aquest juliol es faran dues noves edicions del curs "Responsabilitat social de l'empresa: una aposta per la creació de valor en les pimes"

La UOC, per mitjà del programa de Cursos d’Estiu, ofereix un curs virtual, amb l’autoria i docència de Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, pensat per a facilitar que la direcció de les PIMES pugui accedir a un marc formatiu, de reflexió i d’accés a informació assequible als seus interessos i inquietuds.

Cada edició d’aquest curs ha disposat de la participació d’algun dels líders empresarials que estan fent que a Catalunya tinguem en aquests moments empreses de referència en la gestió de l’RSE. Hem volgut prestar especial atenció a les pimes precisament perquè és el model d’empresa més abundant i per a mostrar que l’RSE no es limita a les grans.

El curs inclou dos debats amb persones significatives en l’RSE a casa nostra, des de la perspectiva de les polítiques públiques i des de la pràctica empresarial:

  • Fòrum de Debat amb Xavier Cardona, president ADEG www.adeg.cat L’ADEG és l’associació empresarial del Penedès-Garraf i s’ha caracteritzat per un compromís i coherència en el foment de l’RSE. L’ADEG és sens dubte una de les associacions empresarials amb un major compromís d’RSE
  • Fòrum de Debat amb Carles Campuzano. Diputat al Congrés i promotor de la Subcomissió d’RSE. El sector públic també té un paper en l’impuls de l’RSE. Ara mateix s’ha posat en funcionament el Consell Estatal de l’RSE, un dels fruits de la Subcomissió del Congrés dels Diputats.