31.5.09

Donar els ordinadors


L'ONGD Banc de Recursos i l'empresa de transport urgent MRW han signat un conveni de col·laboració per recollir equips informàtics en el marc d'una campanya d'abast estatal denominada Informàtica Solidària.

L'objectiu de la campanya, que ha començat el dia 1 de maig i finalitzarà el 30 de juny, és aconseguir el màxim nombre d'ordinadors per enviar-los a diversos països del Sud (Tercer Món), on Banc de Recursos duu a terme projectes d'Alfabetització Informàtica.

Gràcies a l'acord signat, MRW posa a disposició les seves franquícies a nivell nacional per facilitar la recepció dels equips (complerts o parcials) i centralitzar-los en un únic punt per tal que l'ONGD pugui revisar-los i carregar-los en contenidors.

Per donar suport a la campanya, Banc de Recursos ha editat un tríptic, que us l'adjuntem en un arxiu adjunt, i un bloc (www.informaticasolidaria.org) on publicarà informació actualitzada sobre els avanços d'aquesta iniciativa.

Les entitats o particulars que vulguin donar equips i vulguin saber quina és la franquícia MRW més propera on dipositar el material, poden trucar a MRW (902 300 400) o a Banc de Recursos (93 217 71 54).