23.1.09

Martín Frías, president d’MRW, participarà en el curs online

Martín Frías, president d’MRW
Després de cinc edicions en català i tres en castellà, aquest mes de febrer tindran lloc la 9a i 10a edicions del curs "Responsabilitat social de l'empresa. Una aposta per la creació de valor en les pimes", l'una en català i l'altra en castellà.

Martín Frías, president d’MRW, participarà en el curs per a mostrar un dels casos d’èxit i compromís més interessants.

Cada edició d’aquest curs ha disposat de la participació d’algun dels líders empresarials que estan fent que a Catalunya tinguem en aquests moments empreses de referència en la gestió de l’RSE.

Hem volgut prestar especial atenció a les pimes precisament perquè és el model d’empresa més abundant i per a mostrar que l’RSE no és sols una inquietud de les grans.

Una de les peculiaritats que encara fan més interessant el cas MRW, és el fet d’estar composada per franquícies, de manera que aquest compromís també és assumit per tota una xarxa de pimes o microempreses.

També participarà en el curs, el diputat Carles Campuzano, a qui se li reconeix el mèrit d'haver estat el promotor de la Subcomissió d'RSE al Congrés. El sector públic també té un paper en l'impuls de l'RSE i recentment ha començat a funcionar el Consell Estatal d'RSE, un dels fruits de la Subcomissió.




Recordeu que fa unes setmanes ja vàrem informar d'aquest curs:

La Universitat Oberta de Catalunya, per mitjà del programa de Cursos d'Hivern, ofereix un curs virtual, amb l'autoria i docència de Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, pensat per a facilitar que la direcció de les PIMES pugui accedir a un marc formatiu, de reflexió i d'accés a informació assequible als seus interessos i inquietuds.

En pocs anys, l'RSE ha esdevingut una pràctica d'elevat interès. «La integració voluntària, per part de les empreses, de les preocupacions socials i ambientals en les seves operacions comercials i les seves relacions amb els seus interlocutors» està demostrant la seva capacitat de crear valor per a la pròpia empresa. Moltes pimes estan millorant la seva aproximació a aquesta nova dimensió estratègica del seus processos de creació de valor per a fer-los més sostenibles i encarats a l'avantatge competitiu.

Dates: 4 febrer 2009 - 4 març 2009
Podeu accedir a la informació en el web de la UOC (català)
Pueden acceder a la información en el web de la UOC (castellano)