13.11.08

Prou de sembrar dubtes sobre les ONG!

xarxanet.org publica avui un article de Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, on es lamenta l'actitud corporativa de la Fundación Lealtad i es demana una correcció.

L'article porta per títol "Jo d'aquests paios no me'n refio", que és precisament una de les afirmacions que es fan en la campanya en referència a les ONG.

Prou de sembrar dubtes sobre les ONG!

Les males pràctiques per part d'aquelles organitzacions que haurien de donar garanties sobre la Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions són més greus perquè desprestigien aquest enfocament de gestió generant dubtes i confusions.

En el cas de la Fundación Lealtad, han traspassat algunes fronteres que haurien de merèixer la reprovació per part de les mateixes organitzacions certificades, ja que altrament podem entendre que es troben còmodes amb els valors i missatges que promouen.

Llegir article sencer a xarxanet.org

Article en PDF



Veure el vídeo de la campanya



Podeu exposar les vostres opinions i punts de vista clicant aquí a sota on diu "comentaris". Els vostres comentaris seran publicats sense censura.

PD: Si algú vol visualitzar el vídeo, donat que ja està retirat, ho podeu fer en aquest enllaç: http://www.europapress.es/videos/gente/video-fundacion-lealtad-presenta-campana-20081107092257.html