7.10.08

Cercle per al Coneixement

De tant en tant, Responsabilitat Global us presenta alguna entitat de la societat civil que tenim en alta valoració i que pensem que també pot merèixer el vostre interès. En aquesta ocasió ens referirem al Cercle per al Coneixement.

El Cercle per al Coneixement és una organització de la societat civil catalana, oberta, plural i independent localitzada a Barcelona. Fundada el 2001, la seva missió és ajudar a situar Catalunya, en el context de l’Estat espanyol, com una de les regions capdavanteres i dominants en l’economia del coneixement, de manera que creï valor econòmic i social i ajudi a millorar la qualitat de les nostres vides.

L’àrea d’actuació territorial bàsica del Cercle és Catalunya, desplegant al llarg del territori nodes que facilitin la seva connexió amb les realitats existents més enllà de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.



Web: www.cperc.net

Tot i ser Catalunya el seu àmbit territorial d'actuació preferent, el Cercle vol obrir-se a la resta de l’Estat i a Europa, ja sigui mitjançant aliances amb altres organitzacions similars o a través de l'establiment de nodes propis.

Com a organització independent sorgida de la societat civil, el Cercle es proposa crear un espai obert de coneixement i d’aprenentatge que actuï més enllà dels partits polítics, les identitats, els territoris i les disciplines tradicionals.