16.9.08

Voteu per Responsabilitat Global com a millor bloc

Voteu per Responsabilitat Global com a millor bloc en català en el seu tema. Entreu i trieu!

Premis Blocs Catalunya

Els Premis Blocs Catalunya 2008 pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure.

El període de votacions ja és obert. Podeu votar els vostres blocs preferits fins el proper 30 de setembre!

Arguments per a votar-nos

La constància: portem des del 2004, quatre anys i mig, aportant escrits, reflexions, articles.

La responsabilitat social: aquesta acció desinteressada forma part de la nostra RSE professional, una manera d'ajudar a promoure i desenvolupar l'RSE.

La cooperació: és una manera de compartir coneixements entre les persones del sector.

La transparència: és una manera de mostrar permanentment què fem, què pensem, com actuem. Clicant a l'etiqueta mem'08 es pot veure la memòria parcial del que portem d'any!

El compromís amb el país: ajudant modestament a desenvolupar l'espai comunicatiu català en les matèries d'RSE, introduint també el marc de l'Euram (arc mediterrani), i adequant-se a la seva realitat fent un enfocament per a pimes.


Proactivitat: promovent el newsletter mensual amb el recull dels principals escrits del bloc, el qual constantment hem editat des de fa anys i enviem a 5.000 persones de Catalunya i d'arreu del món.


Innovació: ajudant a desenvolupar l'RSE amb propostes innovadores com les dirigides al sector públic (RSA), ONL (RSO)... o el foment dels Territoris Socialment Responsables o la incorporació dels aspectes lingüístics a la materialitat de l'RSE...



Entreu i voteu per Responsabilitat Global!



Què es diu de nosaltres al google? Cerqueu-nos!
Josep Maria Canyelles
Responsabilitat Global

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS