14.8.08

Els reptes del Tercer Sector a examen

Les empreses s'endinsen en la responsabilitat social corporativa, els governs demanden noves formes de participació i les organitzacions sense ànim de lucre han de preparar-se per a afrontar els reptes d'aquest nou panorama social.

Aquesta és una de les conclusions del Congrés 'Tercer sector i canvi social sostenible: noves fronteres per a la investigació', que va reunir del 9 al 12 de juliol a la Universitat de Barcelona a més de 600 experts internacionals.

Les sessions van concloure amb la definició d'un nou escenari en el qual les organitzacions i iniciatives sense ànim de lucre han de compartir àmbits d'acció amb les empreses i els Estats governs. La trobada, organitzada per la International Society for Third Sector Research (ISTR) i EMES-ISTR en col·laboració amb Cinefogo, va posar també de manifest la nova naturalesa híbrida de les institucions, el desafiament de la transparència de la gestió, les qüestions que afecten a la inversió social i les noves formes de participació cívica dels ciutadans.

Continuar llegint a Canal Solidari

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS