29.5.08

Pallapupes - Pallassos d'Hospital

La president de l'ONG Pallapupes - Pallassos d'Hospital, Àngela Rosales, ens envia aquesta informació per tal que la puguem compartir amb el nostre públic. Ho fem encantats en atenció a la tasca excel·lent que porta a terma aquesta entitat sense ànim de lucre i de voluntariat.

El projecte PALLAPUPAS neix del desig de crear en hospitals i centres sociosanitaris, un ambient que contribueixi a pal·liar l'angoixa que l'infant malalt i ingressat sent en trobar-se en un entorn desconegut, fora de casa seva i allunyat de la família, l'escola i les amistats.

L'infant hospitalitzat, i en particular aquell que ha de passar una temporada llarga dins del centre hospitalari, per la seva curta edat no acostuma a tenir les eines necessàries que l'ajudarien a comprendre el seu dolor, el perquè de la seva estada en un lloc on homes i dones vestides de blanc li fan prendre medicació diversa, i tractaments que sovint resulten desagradables.

L'Associació PALLAPUPAS - PALLASSOS D'HOSPITAL pretén, mitjançant la teràpia del riure, fer costat a aquests infants, i així crear un senzill vincle efectiu amb el personal de l'hospital, que li permeti sentir-se recolzat i relaxat.

L'Associació PALLAPUPAS va néixer l'any 2000. Des d'aquell primer moment, i amb la convicció de l'eficàcia del poder curatiu del riure, treballa amb tota la seriositat que reclama una tasca d'aquestes característiques.



Benvolgut amic,
Benvolguda amiga,

Només queden 12 dies per la Gala de Primavera – Junts sembrem l’alegria!

JA TENS LA TEVA ENTRADA?

Com ja et vam anunciar en un correu electrònic fa uns dies EL PROPER DILLUNS 9 DE JUNY A LES 22:00 celebrarem una GALA BENÈFICA DE PRIMAVERA al teatre Club Capitol de Barcelona (Rambla Canaletes, 138).

Sota el lema JUNTS SEMBREM L’ALEGRIA! i amb la col·laboració de companys i companyes de la professió artística podrem gaudir d’una gala de gran qualitat artística que, juntament amb els beneficis recaptats, ens permetran sembrar l’alegria als hospitals on treballem.

Artistes que han confirmat la seva presència:

Lídia Pujol i Dani Espasa · Chapertons · Xevi Dorca · Ramon Pellicer · La Cubana · Mireia Portas, Agnès Busquets i Toni Albà (Equip Polònia) · Mercè Martínez · Adam Martín i Elisenda Roca · Xavier Graset · Laura Guiteras i Toni Xuclà · Núria Feliu · Pepa Plana · Marta Bayarri, Aina i Marc Clotet (El cor de la Ciutat) · Àngel Galán · Egos Teatre · Fermí Fernández (El Terrat) · Òscar Molina i tot l’equip de Pallapupas

T’esperem, no hi pots faltar! Una ocasió així no te la pots perdre!! El preu de l’entrada-solidària és de 15 euros. Pots fer la teva reserva a info@pallapupas.org, al telèfon 93 345 59 13, a www.atrapalo.com i comprar-la al Servicaixa de “La Caixa”.

No et quedis sense! I si per casualitat no pots venir aquest dia, però vols col·laborar amb nosaltres pots fer un donatiu de Fila Zero als següents comptes:
Caixa de Pensions “La Caixa” 2100-3016-66-2200480989
Caixa Sabadell 2059-0630-26-0000499473

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS