6.5.08

Es presenta l'agència jove del Voluntariat Mundial

Fa un temps vam anunciar en primícia que la Fundació Catalunya Voluntària acolliria, amb el suport del govern català, la gestió de l'oficina mundial juvenil de l'Associació Internacional del Voluntariat (IAVE en les seves sigles en anglès). Ara ja és una realitat!

Responsabilitat Global exerceix el seu voluntariat corporatiu per mitjà de la seva col·laboració desinteressada a la Fundació Catalunya Voluntària, de la qual Josep Maria Canyelles n'és patró i membre del comitè executiu.

La Conferència Mundial Juvenil d'IAVE, va ser el millor escenari per a la presentació oficial a escala mundial de la IAVE Oficina de Joventut, projecte gestionat per la Fundació Catalunya Voluntària. L'oficina que va organitzar la Conferència Juvenil d'IAVE en estreta col·laboració amb el Despatx de la Primera Dama de la República de Panamà.

L'Oficina d'IAVE Joventut va finançar la pràctica totalitat de les despeses de viatge de 6 dels ponents internacionals, joves representants d'organitzacions d'Escòcia, Rússia, Mèxic, el Brasil, les Filipines i Taiwan. L'Oficina va editar 900 revistes de la Conferència (en anglès, català i castellà) i va distribuir els seus nous tríptics entre els delegats.

Un dels moments més destacats de la XX Conferència Mundial del Voluntariat d'IAVE, va ser l'acte solemne que va tenir lloc el 4 d'abril durant la Cerimònia de Cloenda: la firma del Protocol d’Entesa (Memoràndum of Understanding) entre la Generalitat de Catalunya i IAVE, representat el primer pel Director de l'Agència Catalana de la Joventut Sr. Julià Fernández i el Secretari General de Promoció Internacional de les Organitzacions Catalanes, Sr. Ignasi Doñate, i, en representació d'IAVE, el seu President recentment nomenat el Sr. Kang-Hyun Lee, de Corea del Sud. La firma d'aquest document suposa el compromís entre ambdós i ofereix el marc adequat per a l'establiment i desenvolupament de la IAVE Oficina de Joventut a Catalunya.

Fer click aqui per veure les nostres imatges de la conferencia.
Fer click aqui per veure altres imatges de la conferencia.
Per a més informació: http://www.iave.org/

A més, també es va celebrar la conferència mundial del voluntariat Juvenil organitzada per la IAVE Oficina de Joventut a Catalunya, que va comptar amb una notable assistència de joves. 250 joves voluntaris de tot el món, membres de la IAVE Oficina de Joventut a Catalunya, representants de la Generalitat i de la Fundació Catalana de l’Esplai van assistir a l’esdeveniment [llegir notícia sencera]

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS