14.3.08

Presentació de la campanya virtual de sensibilització "Sigues peça clau"

L'objectiu és el foment de la contractació de persones amb discapacitat

L'ocupació laboral afavoreix la integració real de les persones amb discapacitat



El proper dijous 27 de març a les 12 hores del migdia la Fundació Privada Mas Albornà us convida a l’acte de presentació de la campanya on-line anomenada “Sigues Peça Clau”. L’acte de presentació tindrà lloc a l'Espai Cultural (Auditori) de l'Obra Social de Caja Madrid (Plaça de Catalunya, 9. Barcelona).

L’objectiu d’aquest projecte és la conscienciació dels agents que intervenen –de forma directa o indirecta- en la contractació laboral per tal que tinguin en compte el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Amb aquest projecte, Mas Albornà, fundació dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, ha estat guardonada amb el segon premi en el concurs de noves tecnologies “Proyéctate” convocat per l’Obra Social de Caja Madrid. Es tracta d’un concurs de sensibilització on-line dirigit a entitats sense ànim de lucre d’arreu de l’Estat Espanyol amb el qual s’han premiat iniciatives fonamentades en les noves tecnologies.

Mas Albornà aposta per noves fórmules per tal de fer efectiva la tasca d’integració social i laboral de les persones a les quals donen servei i és per aquest motiu que creuen que aquest projecte recull bona part de l’essència que cerquen en la seva activitat, a part de ser una acció totalment innovadora i pionera.

En aquest acte, en el qual hi assistiran representants del teixit empresarial, polític i social, hi haurà, a més, una xerrada a càrrec de l’expert en TIC, Toni Mascaró amb el títol “ Les eines d’e-Marketing. Case Studi de l’aplicació de la tecnologia al servei del tercer sector” a través de la qual explicarà els avantatges de les TIC per a empreses i entitats no lucratives.

Font

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS