13.12.07

Propostes de l'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga

L'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga ens aporta un informes sobre el mercat de treball a l'Euram i una proposta formativa sobre "Reptes en la Direcció de l’Empresa Competitiva" que recull en les seves matèries aspectes vinculats a l'ètica i a la relació amb les comunitats.


El mercat de treball de l’Euram comptava, el 2006, amb més de 6 milions d’ocupats; per aquesta raó, l’Euram és una de les regions NUTS-1 amb un dels mercats de treball més grans de la UE. El més important, però, és que els últims anys ha estat dotat d’un dinamisme que li ha permés incorporar més d’un milió d’ocupats des de l’any 2001, és a dir, una taxa mitjana de creixement anual de quasi el 5% (més del quàdruple de la UE-15).



Diploma d’Especialització Professional: “Reptes en la Direcció de l’Empresa Competitiva”
L’Institut Ignasi Villalonga ha posat en marxa juntament amb la Fundació Formació i Empresa de la Universitat de València un Diploma d’Especialització Professional: “Reptes en la Direcció de l’Empresa Competitiva”, pensant en les condicions d’un mercat empresarial cada vegada més competitiu.

Preinscripció: Fins el 15 de gener de 2007, bé a través la Fundació Universitat Empresa (ADEIT) o bé directament a través de l’Institut Ignasi Villalonga
Més informació: 96 315 77 99 valencia@iivee.org


L'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga és una institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord amb la intenció de fomentar la cooperació entre les regions del Mediterrani nord-occidental, a partir d'unes coincidències històriques, lingüístiques, socials, i de mentalitat empresarial.

Aquest objectiu passa per aprofitar les potencialitats i sinèrgies d'aquest gran territori estratègic que forma l’Euroregió de l’Arc Mediterrani davant els canvis econòmics i polítics que s'estan produint a Europa en l'actualitat. L'Institut, nascut a la ciutat de València, comptà en una primera etapa amb la col•laboració d'un grup d'economistes, empresaris i professionals al qual han anat sumant-se'n progressivament altres, provinents dels territoris d'aquesta Euroregió de l'Arc Mediterrani (Euram) compartida per diverses regions amb interessos i objectius comuns.


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS