29.12.07

L'empresariat es fixa per objectiu que Catalunya sigui un dels països més avançats del món

El president de la fundació empresarial Femcat, Joaquim Boixareu, explica en un article al Periódico quins són els principals objectius d'aquesta agrupació. Considera que cal que la societat civil s'organitzi per tirar Catalunya endavant i precisa que "l'objectiu és aconseguir que Catalunya sigui un dels països més avançats del món en un termini raonable de temps".

"Femcat és una fundació formada per 75 empresaris i alts directius catalans, que va néixer fa tres anys per promoure activitats que ajudin al desenvolupament de Catalunya. La majoria dels seus patrons formen part, alhora, d'importants institucions de la societat civil catalana, com ara el Cercle d'Economia, el Foment, Cambres de Comerç i altres, i el seu perfil d'edat està entre els 30 (i pocs) i els 50 (i llargs) anys, i la seva procedència és de diferents indrets de Catalunya."

Boixareu destaca la força de Femcat ja que és "independent a qualsevol partit polític" i en formen part un grup d'empresaris que representen "més del 10% del PIB català que donen feina a més de 70000 persones".

L'objectiu ha de ser aconseguir que Catalunya sigui un dels països més avançats del món en un termini raonable de temps.

Podeu llegir l'article a:

www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=469786&idseccio_PK=1009&h=071225 (català)

www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=469786&idseccio_PK=1009&h=071225 (castellà)

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS