12.12.07

Assessorament a l'empresa tèxtil Difusió Bany d'Igualada

Consultoria a l'empresa Difusió Bany, S.L. en el marc del projecte RESSORT amb la participació del Consell Comarcal de l'Anoia i la Diputació de Barcelona

En el marc del Projecte Ressort, Responsabilitat Global ha fet un assessorament en Responsabilitat Social a l'empresa tèxtil Difusió Bany d'Igualada.

Alguns retalls de premsa on apareix l'empresa:

La venda directa permet oferir preus més baixos

18-02-2007
La venda directa permet oferir preus més baixos L'empresa tèxtil Difusió Bany d'Igualada ha decidit fer front a la competència de l'Est Europeu i Àsia millorant la seva distribució mitjançant la instal·lació de màquines de vending de banyadors a centres esportius. Optimitzen la producció de licra amb la idea de posicionar-se en preu, que és el que cerca el seu públic objectiu. 
L'empresa tèxtil Difusió Bany d'Igualada va ser creada el 1993 i la dirigeix Joan Lladó. Swimbox és la branca dedicada al banyador de vending. La previsió de facturació per a enguany és de 160.000 euros, 563.000 el segon any i poc més del milió d'euros el tercer any.
Perfil digital Swimbox:
A principi del mil·leni, molts dels compradors de banyadors de l'empresa tèxtil Difusió Bany d'Igualada van deixar de ser-ho, atrets pels preus baixos de l'Est Euroeu i Àsia. Cercant solucions, l'empresa va apostar al 2005 per una fórmula revolucionària: la conjunció del vending i la roba de bany, creant una marca nova: Swimbox.
El pla de negoci que es proposa complir Swimbox es proposa instal·lar màquines a centres esportius. El secret d'aquesta via alternativa de distribució és clarament el preu baix. Per treure un diferencial de preu, l'estratègia passa d'una banda per l'optimització de la producció de licra i per la certesa que el consumidor al qual s'adrecen no està tan subjecte al concepte moda i ja li va bé poder adquirir un banyador per set euros.

Documents