14.10.07

Ciutat pudenta!

Barcelona pot ser una de les ciutats més valorades en el món econòmic, tenir unes bones ofertes culturals i de lleure, tenir un llegat patrimonial considerable, tenir les millors escoles de negoci... però és de les ciutats més contaminades d'Europa i, al damunt,... fa pudor a pixum de gat!

Ho hem pogut comprovar aquest cap de setmana entrant per l'Hospitalet de Llobregat. Les queixes de molts veïns i comerciants són realment certes i la pudor que se sent és certament de pixum de gat. Doncs bé, com dirien en castellà, aquí "hi ha gat amagat". O molts gats... La pudor és tanta que potser algun estranger ho relacionarà amb el fet que Barcelona sigui la capital d'un país que té com a acrònim CAT.

I si no creiem que hagi estat un exèrcit de gats pixaners, sols ens queda pensar que a alguna empresa se li hagi escapat involuntàriament algun producte. Si fos així caldria esperar que els responsables fessin públic a les autoritats i a la ciutadania el que ha succeït ja que altrament la seva irresponsabilitat social seria manifesta.

Perquè si no es deu a alguna empresa, ja faria riure que es fos degut a una nova conseqüència de les obres del TGV entrant a la ciutat comtal per l'Hospitalet

Veure notícia i comentaris a la Vanguardia: La aparición de un misterioso hedor en el área metropolitana fuerza a intervenir a la Administración
Mal olor en Barcelona

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS