7.10.07

5 anys d'ACCID

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) va néixer fa 5 anys amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per a la promoció de les millors pràctiques en informació financera i en la direcció. Al llarg d’aquests anys, s’ha realitzat un nombre important d'activitats, com la celebració de congressos, conferències i presentacions de llibres, la traducció i publicació de les NIC en català, i la publicació de la col·lecció de llibres monogràfics de Comptabilitat i Direcció, entre d'altres. També s’ha impulsat la investigació en matèria de Comptabilitat i Direcció amb el lliurament dels Premis i Beques ACCID, i la constitució de 9 grups de treball (reforma comptable, responsabilitat social, comptabilitat pública, entre d’altres) que es reuneixen periòdicament.

Per tal d’afrontar els reptes i les activitats futures, com la traducció i la publicació del Nou Pla General de Comptabilitat en català, l’ACCID necessita el recolzament de nous socis protectors, és a dir, empreses, despatxos professionals, firmes d’auditoria i consultoria, entre d’altres entitats, que donin suport a les accions que l’ACCID té previst realitzar durant els propers anys.

Per a més informació (avantatges, quotes, ...) pots consultar http://www.accid.org/ o contactar a Marta Nadal (Telf. 93 542 14 79 o marta.nadal@accid.org).

web: http://www.accid.cat/

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS