3.7.07

El president executiu de Gutmar presentarà la seva RSE


Joan Martorell, president executiu de Gutmar estarà present en la Jornada d'RSE que tindrà lloc el proper dimecres 11 de juliol organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Gutmar · Mecànica de Precisió, una pime ubicada a l'Hospitalet de Llobregat (Zona Franca) tenen una interessant experiència d'RSE que s’inicia fa 15 anys, tot i que l’empresa sempre ha intentat tenir en el comportament ètic un element central del seu estil directiu i model d’empresa.

El seu objectiu ha estat disposar d’una plantilla molt compromesa, motivada i fidelitzada amb el projecte, facilitant la formació tècnica i humana dels joves de programes de transició al treball i desenvolupant totes les seves capacitats. No solament els calen treballadors i treballadores amb una formació tècnica. També volen persones formades en uns valors que facilitin el treball de l’empresa

I els resultats han estat unes persones més implicades. Al llarg dels anys, Gutmar ha contractat 36 joves (9 noies i 27 nois) que havien estat prèviament acollits en pràctiques. De la plantilla actual, 11 (4 noies i 7 nois) han estat joves del PTT formats a l’empresa, els quals s’han promocionat dins l’organització i han anat millorant la seva formació (2 estan cursant enginyeria tècnica; 3 un cicle formatiu de grau superior i 5 de grau mig, i una noia fa cursos de reciclatge professional.
L'acte, en el trancurs del qual es presentarà una micropublicació per a l'empresarial local, es realitzarà al Museu Víctor Balaguer de la capital del Garraf, i cal confirmar assistència al Departament de Promoció Econòmica (93 814 1818).