2.7.07

Acte a Vilanova i la Geltrú


Nota de premsa

La Regidoria de Desenvolupament local, Societat de la Informació i Promoció de la ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú edita una col·lecció anomenada Micropublicacions amb la intenció d'oferir un material bibliogràfic de temes claus que esdevinguin d'utilitat per als empresaris.

El darrer número, La responsabilitat social de la pime: un repte que avui ha esdevingut estratègic en les noves formes de fer negoci de les empreses de futur, l'ha elaborat l'expert en el tema de la Responsabilitat Social, Josep Maria Canyelles (consultor i promotor de projectes com el Think tank Responsabilitat Global i la iniciativa collaboratio).

El dimecres 11 de juliol de 8,30 a 11 h. presentem el contingut d'aquesta micropublicació i aprofitem per fer un acte informatiu sobre l'RSE i crear un espai de debat sobre la seva implementació real en el si de la gestió empresarial.

És per això, que us convidem especialment a participar amb nosaltres d'aquesta jornada en la qual ens agradaria molt crear un espai de trobada i debat i, per tant, us animem a que aporteu la vostra visió i experiència.

Informació: 93 814 1818