18.12.06

Les Trobades Empresarials Vic 2006 analitzen la responsabilitat social de les empreses

Notícia a vilaweb:

Dimarts passat les Trobades Empresarials Vic 2006 van acollir una nova Xerrada 90’. La sessió, que tractava sobre La Responsabilitat Social de l’Empresa, va anar a càrrec de Josep M. Canyelles i va ser seguida per una trentena de persones. Canyelles va apuntar que amb una bona responsabilitat social d’una empresa s’aconsegueixen diversos beneficis; interns, externs i globals.

A tall d’exemple com a benefici intern una millora del clima laboral, amb l’oportunitat de millora de productivitat de qualitat; com a benefici extern una millora de la relació amb l’entorn; i, com a benefici global la diferenciació respecte la competència o la mateixa sostenibilitat del negoci. Durant la xerrada el ponent va remarcar la importància de la responsabilitat que ha d’adquirir individualment cada persona i en conjunt tota l’empresa i en definitiva també a nivell de tota la societat. La responsabilitat d’una organització implica que sigui conseqüent davant de tots els seus actes. A la vegada, va destacar el concepte de territoris responsables, derivats d’una responsabilitat social de l’empresa, de l’administració i a la vegada de les organitzacions.

Cal destacar que el cicle de Trobades Empresarials d’aquest any té una nova cita el proper 17 de novembre a partir de 3/4 de 9 del matí a l’edifici el Sucre de Vic. Sol Muñoz serà l’encarregada de conduir el taller pràctic que parlarà d’un tema emergent dins la nostra societat: Gestió positiva de l’estrès personal i laboral.

Font: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2112647