8.5.07

Es presenta el Manifest de Sitges 'per uns Territoris Socialment Responsables'

El seminari collaboratio sobre Territoris Socialment Responsables que va tenir lloc el dimecres 2 de maig al Palau Maricel de Sitges va suposar que persones procedents d'empreses, organitzacions i administracions, posessin en comú punts de vista i expectatives sobre la Responsabilitat Social i sobre com aquest enfocament de gestió pot afavorir que s'abordin millor els reptes del territori.

Algunes de les idees van quedar recollides en un document de Conclusions, reflexions i propostes, estructurades en 25 punts i on també hi consten les persones que van integrar el seminari.

Precisament avui dimarts s'han donat a conèixer aquestes conclusions i també un altre document que pretén tenir una major rellevància, el Manifest de Sitges 'per uns Territoris Socialment Responsables.

El Manifest fa un crida a totes les parts, empreses, organitzacions socials i sector públic, a assumir llur pròpia responsabilitat davant la societat i a posar-la en valor com un atribut del propi territori. Alhora es convida a tothom qui vulgui a subscriure el Manifest.

Podeu accedir al Manifest de Sitges en aquest enllaç: www.collaboratio.net/mm/File/ca/manifest.doc (cat) www.collaboratio.net/mm/File/es/manifiesto.doc (cast)
www.collaboratio.net/mm/File/en/Sitges_Declaration.doc (ang.)

Podeu accedir a les Conclusions, reflexions i propostes en aquest enllaç:
www.collaboratio.net/mm/File/ca/conclusions.doc (cat) www.collaboratio.net/mm/File/es/conclusiones.doc (cast)