15.3.07

Responsabilitat Global en el primer número de la revista Ser Responsables

El passat 1 de març es va presentar la nova revista Ser Responsables que analitzarà l'actualitat de les empreses espanyoles des del punt de vista de la seva activitat en responsabilitat social.

Aquesta publicació, dirigida pel periodista i especialista en RSE Jordi Jauma, fa en el seu primer número un repàs de la situació de la responsabilitat social a nivell estatal, amb entrevistes a líders d'opinió, empresaris, polítics i representants de tots els grups d'interès. També inclou l'opinió de diversos experts com Antoni Gutiérrez-Rubí, promotor de responsabilidadglobal.com, sobre el veritable abast de l'RSE. (versió pdf)

Segons el seu director, amb aquesta revista es pretén "impulsar l'RSE en les grans empreses, així com ser un canal d'informació per a disseminar aquestes pràctiques entre les pimes, que en molts casos són els seus clients i sobretot els seus proveïdors".

El tiratge inicial de la revista és d'una mica més de 10.000 exemplars, amb l'objectiu d'arribar a els 50.000 a la fi del present any. La publicació disposa també d'una edició digital.