12.3.07

Premi cohesió social i compromís cívic al Baix Llobregat

L'estudi pot tractar sobre les empreses responsables al Baix Llobregat

El Premi Cohesió Social i Compromís Cívic, convocat per l'Aula de Formació Joan N. García-Nieto de CCOO del Baix Llobregat, està adreçat a qualsevol persona interessada o vinculada d'alguna manera (per la seva residència, lloc de treball, interès social, sentimental, científic,…) a la comarca del Baix Llobregat i que amb un interès i sensibilitat per les diferents problemàtiques que actualment configuren aquest territori (socials, laborals, econòmiques, mediambientals, sociològiques, polítiques, culturals, científiques, etc.), sigui capaç d'elaborar un treball sobre el Baix Llobregat.

Aquest treball ha de defensar valors com la igualtat d'oportunitats i la justícia social, el pensament crític, la convivència intercultural i el repte de la ciutadania social, la solidaritat, l'equilibri territorial, el desenvolupament sostenible o el compromís social, en general.

Els treballs que es presentin hauran de girar al voltant de diferents temes socials relacionats amb el Baix Llobregat, entre els quals "Economia productiva i empreses socialment responsables".

Podeu consultar les bases complertes a la web de l'Aula de Formació Joan N. García-Nieto.