8.11.06

Emprenedors socials, innovació social

Un dels problemes de la nostra economia i possiblement un gran factor de risc de cara al futur és la manca d'emprenedorisme que, malgrat els tòpics, s'observa al nostre país. Almenys en relació a altres territoris, i per descomptat en relació al nivell que seria desitjable i font d'esperança de cara al futur.

Entre els nous i esperançadors models d'emprenedorisme hi ha el que se n'ha dit l'emprenedorisme social, que pren per objectius no solament o no directament la constitució d'una empresa sinó que posa l'accent en la seva missió i amb el caràcter social o responsable que aquest pot tenir.

Estem segurs que en els propers anys, la promoció de l'emprenedorisme serà un objectiu estratègic i de primera magnitud. És per això que és bo que des de tots els àmbits i tots els agents puguem anar promovent aquesta cultura i prestigiant aquestes iniciatives.

Precisament, properament tindrà lloc una conferència a Terrassa amb el títol "Emprenedors socials, innovació social", a càrrec de la Sra. Albina Ruiz, emprenedora social i artífex del projecte 'Ciudad Saludable'. L'acte tindrà lloc el proper dimecres 8 de novembre, a les 12 del migdia,
a la sala d'actes de Foment de Terrassa (ctra. de Martorell, 95 - Terrassa). Podeu confirmar l'assistència al 93 789 11 11 - ext. 2344 o a viver@terrassa.org

Més informació acte
Més informació sobre el projecte Ciudad Saludable