2.7.18

Canyelles lliura el premi d'RSE de 6a Convenció Empresarial del 22@ a Vistaprint pel programa "In their shoes"


  • Es va celebrar la 6a Convenció Empresarial del 22@ amb més de 200 assistents.
  • Josep Maria Canyelles va intervenir en el Jurat dels Premis. 
Sota el lema de "Intel·ligència Col·lectiva" el passat 7 de juny es va celebrar la 6a Convenció Empresarial del 22@ a l’Hotel Melià Barcelona Sky amb més de 200 assistents.

L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va inaugurar la Convenció i va assegurar que l'Ajuntament oferirà el seu suport a l'associació per dinamitzar el districte i que "el 22@Network bcn és un exemple d’associació implicada amb l’entorn del Poblenou i les universitats”.

Xavier Monzó, president de 22@Network bcn va defensar el lema de la “Intel·ligència col·lectiva” i va explicar que “22@ té l’oportunitat i evoluciona amb el model de la quàdruple hèlix, on administracions, empreses, universitats i ciutadania comparteixen un mateix projecte”.

A continuació, va tenir lloc la ponència “La suma d'intel·ligències”, a càrrec de Xavier Marcet, Fundador i President de Barcelona Drucker Society i President de Lead To Change, centrada en el paper cabdal dels nous materials i la nanotecnologia, la bioenginyeria i la salut. Tot seguit, es van presentar les crides a l'acció de 22@Network 2018.

L'acte va finalitzar amb el Lliurament de Premis 2018 a personalitats i empreses que s'han distingit per la seva activitat al districte. Josep Maria Canyelles, que va participar en el jurat, va fer una intervenció sobre el sentit empresarial de la responsabilitat social i va lliurar el premi en la categoria d'RSE al programa probono In their Shoes, de Vistaprint

Es tracta d'un programa que es porta a terme a cada oficina de Vistaprint. In their Shoes ajuda els empleats de la companyia arreu del món a desenvolupar una millor comprensióp del que significa i implica ser el propietari d'una microempresa. Els empleats formen diferents grups i busquen un negoci dins el seu entorn, amb la idea que els empleats puguin participar en una sèrie d'interaccions que els permeti conèixer el negoci i compartir aquest coneixement amb altres empleats de Vistaprint. Com part de la iniciativa, els empleats també comparteixen el seu coneixement amb els propietaris d'aquests negocis, a fi d'ajudar-los a millorar certs aspectes de les seves companyies, ia més tenir un major impacte en la comunitat. Els equips s'organitzen entre ells i el pressupost s'assigna a la iniciativa a través dels productes de Vistaprint amb un gran descompte.

www.22network.net/web/associacio/

Podeu veure el resum de l'acte en aquest vídeo-reportatge:




22@Network BCN és una associació empresarial privada que reuneix les principals organitzacions del districte, grans empreses, universitats i centres tecnològics, i una xarxa de pimes i startups amb activitat al districte.

Des del 2004 22@Network BCN és la gran associació del sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 125 associats, som responsables de la consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter, el districte d'innovació.

A 22@Network BCN facilitem la integració de les organitzacions i professionals emprenedors a les dinàmiques del 22@, fent xarxa, fomentant la interacció i aprofundint en la relació amb el barri de Poblenou per un benefici comú.