19.4.18

Presentació de l’Observatori Ambiental de Catalunya

El dijous 19 d’abril, a les 18:30 h, esteu convidats a assistir a l’acte de presentació de  l’Observatori Ambiental de Catalunya, un projecte impulsat pel COAMB que neix amb l’objectiu de donar visibilitat al coneixement que es genera en el sector ambiental.

L’acte s’iniciarà amb la taula de debat “Present i futur de la recerca en medi ambient a Catalunya”, que comptarà amb la presència de diferents  personalitats i professionals del món de la recerca, i a continuació es farà la presentació de l’Observatori Ambiental.

L’Observatori vol ser un recull dels estudis i informes que es publiquen sobre el medi ambient a Catalunya, accessible de manera gratuïta a tota la ciutadania. A més, també funcionarà com a repositori d’empreses i entitats ambientals, així com de professionals del sector.

Actualment, l’Observatori Ambiental ja es pot consultar, tot i que encara estem treballant pel seu creixement.

L’acte tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès (C/Canuda, 6, Barcelona), i en finalitzar s’oferirà un refrigeri. Les places són limitades així que no esperis més i reserva la teva!


PD: L'acte coincideix amb el Dia Mundial de la Bicicleta!


1 comentaris:

Unknown ha dit...


Hi there to every one, it's genuinely a nice for me to visit this web page, it contains helpful Information. gmail login