21.2.18

[VÍDEO] Dia Internacional de la Llengua 2018 [ca][es]

[ca] Des que l'any 1999 va ser establert per la UNESCO, cada 21 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna, en reconeixement a les més de 6.000 llengües humanes, i amb l’objectiu de fomentar la importància de la diversitat lingüística i el plurilingüisme. Amb aquest apunt en el bloc ens sumem a aquesta celebració, com ja hem fet en altres ocasions anteriorment. Aporto tres materials audiovisuals sobre RSE i llengua, dues conferènciaesen castellà fetes en jornades al País Basc, i una entrevista en català feta com a material docent de la UOC:

[es] Desde que en 1999 fue establecido por la UNESCO, cada 21 de febrero se celebra el Día Internacional de la Lengua Materna, en reconocimiento a las más de 6.000 lenguas humanas, y con el objetivo de fomentar la importancia de la diversidad lingüística y el plurilingüismo. Con este apunte en el blog nos sumamos a esta celebración, como ya hemos hecho en otras ocasiones anteriormente. Aporto tres materiales audiovisuales sobre RSE y lengua, dos conferencias en castellano hechas en jornada en el País Vasco, y una entrevista en catalán hecha como material docente de la UOC:



Data: 2 març 2017

Conferencia de Josep Maria Canyelles sobre RSE i llengües a Oarsoaldea (Euskadi)


 


Data: 25 maig 2012

Entrevista amb Josep M. Canyelles sobre RSE i llengües per al Postgrau en Gestió de la Diversitat Lingüística i Cultural.


 

Data: 29 nov. 2011
2011-11-17 30+10 mintegia.Josep Maria Canyelles, Responsabilitat Global