28.11.17

[ESDEVENIMENT] La importància d'implicar el territori en l'economia social i solidària, aquest dimecres al Centre Cívic La Geltrú (Vilanova i la Geltrú)


Josep Maria Canyelles   Josep Maria Canyelles

Una ponència del consultor Josep Maria Canyelles obrirà la segona trobada el Fòrum per l’economia social i solidària de Vilanova i la Geltrú

L'expert en Responsabilitat Social de les empreses i organitzacions Josep Maria Canyelles, soci de Vector 5 Excel·lència i Sostenibilitat i promotor de Responsabilitat Global, oferirà aquest dimecres la ponència "Economia social i solidària: compromís amb el territori". La sessió és oberta a tothom i tindrà lloc a les 19 h al Centre Cívic La Geltrú.

La conferència de Josep Maria Canyelles s'emmarcarà en la segona reunió del Fòrum de treball d'entitats, empreses i col·lectius per l'economia social i solidària de Vilanova i la Geltrú. El fòrum, que integra agents econòmics, socials i ciutadania en general, és impulsat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i pretén ser un espai de trobada i debat entorn de l'economia social.

El fòrum es va constituir l'abril passat amb l'objectiu de generar propostes i promoure el treball transversal dels sectors públic, privat i associatiu. El seu impuls és previst en el Pla d'acció de l'economia solidària de Vilanova i la Geltrú, inclòs en el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, per tal de fomentar models d'economia que afavoreixin el desenvolupament del territori prioritzant les dimensions socials, ambientals i humanes de l'economia.

Font: web Ajuntament Vilanova