24.10.17

Aquest dijous a Municipàlia - Fira Lleida: RSE a les empreses privades i a la contractació pública, un camí per innovar

Des del Consell Municipal de Persones amb Discapacitat, el proper dia 26 d’octubre, es portarà a terme una Jornada de Responsabilitat Social en les empreses i en la contractació pública, en el marc de Fira Municipalia, fruit de treball realitzat pel propis membres del Consell i aprovada pel seu Plenari en maig de 2017.

La Jornada, que serà de matí, té per objectiu la presentació d’accions de responsabilitat social corporativa (RSC) a favor de la ocupació de les persones amb discapacitat, realitzades o proposades per les empreses i per les administracions, tant, en l’àmbit de la contractació pública com en el de la contractació privada de persones amb discapacitat i en la identificació de noves fórmules de col·laboració públic – privada, adreçada a representants polítics, membres l’administració i professionals d’entitats i empreses interessats.

I ha estat organitzada per entitats com Allem, Aspid, Associació Down Lleida, Federació Catalan de Voluntariat Social, Hospital Sant Joan de Deu de les terres de Lleida, tècnics del departament de contractació de l’Ajuntament i Sindicats.

Programa

Inscripcions: www.paeria.cat/jornadaresponsabilitatsocial. Al mateix enllaç, trobareu un altre formulari que haureu d’omplir per tal de poder entrar de forma gratuïta al recinte de la Fira de Lleida.