9.1.17

La comunicació institucional i la RSC, a la propera sessió oberta de Comunicació




Cada dia més les relacions institucionals, la comunicació i la responsabilitat social corporativa ocupen un important espai en entitats i empreses de tots els àmbits. També en el sector sanitari i social, per això en la propera Open Communication Talks del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) del 9 de febrer tindrem a dos experts d'altres sectors que porten molts anys dedicats a aquests camps. És una sessió gratuïta i oberta a tothom, només requereix inscripció per limitació del aforament de la sala. Els experts són Joan Corbera, director de Comunicació i Relacions Institucionals del Gran teatre del Liceu, i Josep Mª Canyelles, expert i consultor en Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Tots dos explicaran les seves experiències al capdavant d'importants entitats i institucions tant en el camp de la comunicació i les relacions institucionals com en la RSC.

La sessió és de 14 a 16 hores i inclou un aperitiu, després de les ponències es donarà la paraula als assistents perquè facin les preguntes o reflexions que els semblin pertinents. Tot plegat es podrà seguir per Twitter amb l'etiqueta #comtalksCSC i al perfil de Periscope del CSC.

Aquesta sessió continua amb la línia del CSC de ser un punt de trobada i coneixement,i en aquest cas busca donar un espai obert a tothom per parlar de comunicació i de tot allò que suposa. Després de la sessió d'aquest 9 de febrer sobre Aprenent d'altres sectors: comunicació institucional i RSC, el 13 de juny se celebrarà una trobada sobre la comunicació al pacient en entorns digitals. I si no vas poder assistir a la primera de les Open Communication Talks que es va realitzar a l'octubre, pots trobar informació aquí.

Enllaços relacionats

Font: http://www.consorci.org/actualitat/noticies/721/la-comunicacio-institucional-i-la-rsc-a-la-propera-sessio-oberta-de-comunicacio