29.5.16

Inscripcions obertes: Acte de llançament del Programa RSE.Pime 2016 i cloenda de l’edició 2015

Les pimes interessades en la responsabilitat social poden optar a una nova edició del Programa RSE.Pime, que es presentarà públicament el proper 9 de juny, en un acte que també servirà de cloenda de l’edició del 2015.

El Programa RSE.Pime 2015 arriba al final, després d’uns mesos en què 16 empreses han pogut treballar en la realització del seu propi Pla d’acció. El programa ha estat coorganitzat per Respon.cat, el Consell de Cambres de Comerç i la Generalitat de Catalunya, i hi han participat 16 pimes catalanes de diferents dimensions, sectors i comarques.

L’acte, amb representació institucional, tindrà lloc dijous 9 de juny a les 17h a la Casa Llotja de Mar. A més, els assistents podran recollir un exemplar de la publicació amb casos de bones pràctiques d’RSE i un material divulgatiu dels projectes Focus de l’RSE a Catalunya i Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

L’edició 2016 està organitzada per Respon.cat amb el cofinançament del Departament d’Empresa i Coneixement i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç, i presenta algunes variants respecte al 2015 per a enriquir els resultats i millorar les dinàmiques de participació.

Per assistir a l’acte cal inscripció prèvia en aquest enllaç
Data: dijous 9 de juny de 2016
Horari: 17 a 18h
Lloc: Saló Daurat de la Casa Llotja de Mar

Altres entrades relacionades:
Logos RSE.Pime agrupats