28.1.16

Algunes bones pràctiques de Taxis Igualada mostrades a TV3 @taxisigualada

  • Taxis Igualada va rebre el reconeixement de Respon.cat al 2014 junt amb altres microempreses i pimes amb bones pràctiques de responsabilitat social
Entrevista_Ricard_Tomàs_Taxis_Igualada_14-01-2016Ricard Tomàs, taxista autònom identificat com Taxis Igualada, ha estat entrevistat en el programa Divendres de TV3, que el dia 14 de gener es va realitzar a la capital de l'Anoia. En el reportatge va poder mostrar algunes de les innovacons que va incorporar en el taxi des del començament de la seva activitat.  




Entrevista_Ricard_Tomàs_Taxis_Igualada_b_14-01-2016 Podeu llegir en aquest PDF les bones pràctiques que Respon.cat va voler destacar, en el reconeixement fet conjuntament amb el Consell de Cambres de Comerç de Catalunya i el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.    





Podeu veure tot seguit el fragment de l'entrevista, o també podeu veure el programa sencer.



Ricard Tomàs, propietari, recull el reconeixement. Taxis Igualada,www.taxisigualada.com,Igualada (Anoia)Aquesta és la imatge de Ricard Tomàs recollint el reconeixement, al desembre del 2014 i, a sota, podeu tenir accés a les notícies d'aquell acte:

Ricard Tomàs, propietari, recull el reconeixement. Taxis Igualada, www.taxisigualada.com, Igualada (Anoia)