29.9.15

Josep Maria Canyelles parlarà de persones, innovació, productivitat i RSE avui a les 19h a El Punt Avui TV

el-punt-avui-tvUna de les dimensions més important de la Responsabilitat Social de les Empreses és la que fa referència a les persones, i de fet, per a moltes pimes, és l’àrea central on desenvolupen el seu sentit de compromís, a partir del qual es va estenent a altres dimensions de l’activitat empresarial.

La motivació, la innovació, la productivitat de l’empresa i la seva Responsabilitat Social serà precisament el tema de la taula rodona que oferirà aquest vespre la cadena El Punt Avui TV dins el programa L’Illa de Robinson, a les 19h.

Entre altres convidats, a la taula hi haurà un expert en Responsabilitat Social, Josep Maria Canyelles, que és el coordinador de Respon.cat, la iniciativa empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya, i una empresa, Pasiona, representada per David Teixidó, que explicarà les seves estratègies de motivació i els programes que ofereix al seu equip. En el debat, que s’emetrà en directe des dels estudis de Sant Just Desvern, s’abordarà el repte del desenvolupament de les persones, i el reforç de les seves habilitats professionals.

Amb un objectiu equivalent, Respon.cat organitza per al proper 14 d’octubre, juntament amb l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar, una jornada sobre com desenvolupar el capital humà a partir de les relacions entre empreses i organitzacions no lucratives.

L’Illa de Robinson és un magazin dirigit i presentat per Eduard Berraondo que parla de temes i notícies d’interès social i cultural, amb entrevistes i debats. El Punt Avui TV es pot captar des de les zones més poblades de Catalunya, i també es pot seguir en directe per internet.