10.8.15

Sóc el candidat 7956. Ara més que mai cal el compromís. El canvi ara és possible

Junts pel Sí va més enllà de les 135 persones que formen part de la candidatura. És un projecte de tots. Per això, es necessita la màxima implicació de tothom per aconseguir una majoria suficient que ens permeti guanyar les eleccions del 27 de setembre i poder crear la República catalana.

Per simbolitzar aquesta força, han convidat que els ciutadans que vulguin també es puguin fer candidats de Junts pel Sí. La idea inicial era ser més de 13.500 persones, 100 per cadascún dels 135 diputats al Parlament. 

Però amb poques hores es va emplenar. Jo sóc el candidat 7956! I hores d'ara ja s'han superat els 30.000 candidats inscrits per a la seva llista simbòlica formada per ciutadans que hi donen suport.
Aquesta no és la llista de Romeva, Forcadell, Casals, Mas, Junqueras o Guardiola. No és la llista de ningú, és la llista de tots els que volem fer un país millor, més just i digne.

La campanya es va posar en marxa dimecres al Parc de la Ciutadella de Barcelona. La campanya ara es proposa arribar als 40.000 adherits, que és el nombre de voluntaris que van participar en el 9-N. Aquest diumenge Junts pel Sí ha publicat un vídeo en el qual els cap de llista per Girona i Tarragona, Lluís Llach i Germà Bel, demanen als ciutadans que se sumin a la llista.



Junts pel Sí ha destacat el caràcter inclusiu de la llista i ha assegurat que va més enllà de les 135 persones que figuren a la llista. Per això, busca la màxima implicació dels qui s’han pronunciat a favor del dret a decidir. Les adhesions a la llista que encapçala Raül Romeva i de la qual formen part CDC, ERC i representants de la societat civil es poden fer a través de butlletes i via Internet.

Les 5 accions que pots fer com a candidat/a pel sí!
  • 1. Explica la teva història a les persones del teu voltant : per què sóc candidat pel sí?
  • 2. Fes nous candidats pel sí!
  • 3. Col·labora amb el punt de Junts pel Sí de la teva comarca o localitat.
  • 4. Fes ús de les xarxes socials (Twitter, Facebook, WhatsApp) per difondre la teva tasca com a candidat/a pel sí.
  • 5. Assisteix als actes de Junts pel Sí.