30.6.15

[DEBAT] El Barça i l’RSE: dimecres 8 a les 18h

Aquest proper dimencres 8 de juliol, Josep Maria Canyelles participarà en el debat sobre RSE i FC Barcelona, en tant que coordinador de Respon.cat i expert en RSE. L'associació Respon.cat ha estat convidada a intervenir en aquest debat sobre Responsabilitat Social en l’esport organitzat per una de les candidatures a la presidència del FC Barcelona.



Xerrada-col·loqui sobre les responsabilitats del FC Barcelona:
Dia: dimecres 8 de juliol
Hora: 18h
Lloc: Carrer Aragó, 283 – Barcelona

Respon.cat participarà com a convidada en un debat sobre Responsabilitat Social en l’esport organitzat per una de les candidatures a la presidència del FC Barcelona.

La participació en aquest acte no implica cap mena de suport a cap candidatura, sinó que tan sols obeeix a la voluntat de ser receptius a les sol·licituds que tenim per part qualsevol agent que tingui interès a poder comptar amb el nostre coneixement sobre el sentit profund de l’RSE en la gestió de les organitzacions.

Daniel Ortiz, membre de la Junta directiva i director de Relacions institucionals i Comunicació de l’Institut Cerdà, intervindrà en primer lloc per presentar Respon.cat i emmarcar l’RSE en la gestió no solament de les empreses grans i lucratives sinó també de les pimes o de les no lucratives, com a part de la construcció d’una economia i d’un país més sensible als reptes que es fan presents a la societat.

Tot seguit, Agustí Benedito, candidat a la presidència del FC Barcelona, presentarà quin és el sentit que la seva candidatura dóna als compromisos d’RSE i com voldrien fer que aquests adquirissin rellevància en la seva gestió si la seva candidatura esdevé elegida.

Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat i expert en responsabilitat social de les empreses i les organitzacions, intervindrà tot seguit per a llançar algunes idees sobre com aquest estil de gestió es pot concretar en una entitat esportiva, per tal de fomentar el debat amb els assistents a l’acte. Canyelles és autor d’alguns articles significatius sobre el Barça i l’RSE.

Respon.cat és una iniciativa empresarial que ha nascut amb la vocació d’esdevenir el referent en matèria d’RSE a Catalunya i es mostra obert a estar present i a participar activament en els debats i iniciatives que abordin el desenvolupament de la responsabilitat social i la gestió ètica. En aquest sentit, Respon.cat desitja oferir la seva col·laboració i suport a totes les iniciatives i projectes envers els quals mantenint la seva independència, pugui contribuir a aportar idees, mostrar models, llançar propostes, per a estendre entre el màxim nombre possible d’empreses i organitzacions la gestió socialment responsable.

En aquest sentit, valorem molt positivament que des del món de l’esport, i encara més en el cas d’una entitat de la magnitud i el prestigi del FC Barcelona, es debati sobre RSE i es demani la participació de Respon.cat De la mateixa manera, des de Respon.cat mostrem la nostra màxima predisposició a col·laborar i donar suport a altres institucions, sectors o, en aquest cas, candidatures, respecte a iniciatives similars.