21.1.15

Josep Maria Canyelles entrevistat a Ràdio Igualada


Josep Maria Canyelles ha estat entrevistat a Ràdio Igualada aquest dimarts 20 de gener de 2015, en el marc del programa Igualada Capital, en un apartat de temes empresarials en col·laboració amb l'Associació Empresarial de l'Anoia (UEA).

L'entrevista ha servit per explicar que el divendres 6 de febrer tindrà lloc a Barcelona la I Jornada sobre mesures per fomentar les bones pràctiques i el creixement empresarial, organitzada per l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID).

L'entrevista que Xavi Dàvila ha fet a Canyelles ha tractat sobre la Responsabilitat Social de les Empreses i les Organitzacions, un dels temes que es tractaran a la jornada, en tant que enfocament de gestió que s'orienta a la creació de valor econòmic i social.

Canyelles és expert en Responsabilitat Social, promotor de Responsabilitat Global, soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, coordinador de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de l'RSE a Catalunya i coordinador de la Comissió d'RS de l'ACCID.

Podeu sentir l'entrevista de 15 minuts en el podcast, que trobareu entre el minut 0:45 i 1:00