27.7.14

Alerta: empreses aprofitades volen fer l'agost amb samarretes de la V per a la Diada!

  • No compreu samarretes que no siguin les oficials de l'ANC!
  • No estem comprant una samarreta; estem donant suport al projecte!
L'Assemblea Nacional Catalana informa que:


Des del 17 de juliol tenim engegada la campanya unitària de la societat civil ARA ÉS L’HORA, amb un sol objectiu: votar i guanyar el 9 de novembre. 

En la seva fase inicial, la campanya preveu tres objectius imprescindibles d’assolir: Omplir a vessar la V baixa, aconseguir 100.000 voluntaris i obtenir el finançament necessari per fer front a les despeses originades per una campanya que serà potent, ambiciosa i guanyadora. 

Una de les parts més importants d’aquest finançament es la venda dels lots oficials de la V baixa. Hem de tenir ben present que no estem venent ni comprant samarretes, estem fent donacions importantíssimes que ens permetran finançar, d’una banda l’Assemblea (que no té més ingressos addicionals que aquests) i de l’altra, i molt important, la campanya unitària. 

En aquest sentit us hem de dir que algunes empreses que busquen únicament el lucre personal o, potser, alguna cosa més fosca, estan oferint samarretes com les oficials (és a dir, “pirates”) a uns preus molt baixos. 

Aquestes empreses, a banda d’actuar de manera il·legal (i, en aquest sentit, ja hem posat en marxa la nostra maquinària jurídica) l’únic objectiu que tenen és fer diners amb la nostra campanya, fer diners amb la nostra feina. Si caiem en el parany que ens presenten, el perjudici econòmic que podrien causar a l’Assemblea, a la campanya i, per tant, també al propi procés d’independència seria enorme. 

Apel·lem directament a la vostra il·lusió col·lectiva en el projecte. Apel·lem al vostre convenciment col·lectiu i individual que el 9N votarem i guanyarem . Només hi ha una sola maneres de finançar l’Assemblea i són els lots amb la samarreta. Només podem contribuir de manera important en el finançament de la campanya unitària amb els lots oficials per al 9N.