1.6.14

Canyelles ha presentat el sentit empresarial de l'RSE a Tremp

Ha tingut lloc a Tremp (Pallars Jussà) una xerrada sobre el sentit empresarial de l'RSE, en el marc d'un acte del programa INCORPORA, organitzat per l'Associació Reintegra i l'Obra Social de la Caixa, davant gairebé una trentena de persones.




Gemma Gallart, presidenta Associació Reintegra, i Jordi Nissarre, director àrea de negoci del Pirineu Oest i la Vall d’Aran de la Caixa, han presentat els bons resultats del programa Incorpora al Pallars, on s'han aconseguit 27 llocs de treball.

Rosa Fumàs, responsable Serveis Socials del Consell Comarcal, ha explicat la seva col·laboració amb el Programa Incorpora. I Sobany, responsable RH Lleida del Caprabo, ha mostrat la satisfacció pel funcionament del programa i com n'han fet ús.

Posteriorment, Josep Maria Canyelles, expert en RSE, promotor de Responsabilitat Global i soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, ha explicat el sentit empresarial de la responsabilitat social, útil tant per a empreses grans com per a microempreses, mostrant que és un enfocament de gestió netament empresarial, que ajuda a fer empreses i organitzacions millors, i per al qual cal un compromís integral de la direcció però que també ha de donar pas a un model de gestió, amb una metodologia que escolti els grups d'interès, desenvolupi bones pràctiques de manera integrada, i rendeixi comptes.