15.4.14

He col·laborat en la campanya "Human Towers for Democracy" @verkamiCAT

He aportat 25€ a la campanya "Catalans Want To Vote. Human Towers for Democracy" a través de la plataforma de microfinançament Verkami:


El dia 8 de juny, a les 12 h del migdia (hora catalana), 10 colles alçaran castells de forma simultània a llocs significatius de 7 capitals europees i mostraran un mateix lema per dir ben alt i clar que els catalans volem decidir el nostre futur el 9 de novembre de 2014: Catalans want to vote!
 
El projecte “Catalans want to vote. Human towers for democracy” vol que cadascú de nosaltres sigui un altaveu del sentit més profund de la democràcia. A través dels castells i d'allò que representen, volem fer sentir la nostra veu a Europa i al món per dir als quatre vents que els catalans volem decidir democràticament el nostre futur com a poble.

Els castells, un dels elements culturals amb més projecció internacional, declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, simbolitzen també l'anhel dels catalans i les catalanes en aquest moment històric: junts fem pinya, aprofitem la diversitat i cooperem per aconseguir, amb l’esforç de tots, arribar a tocar el cel.



Les ciutats europees on s'aixecaran castells i les colles que ho faran possible, són, per ordre alfabètic:

Berlín, Xics de Granollers
Brussel·les, Castellers de Vilafranca
Ginebra, Xiquets de Reus
Lisboa, Castellers de Sants
Londres, Colla Joves Xiquets de Valls
París, Colla Vella dels Xiquets de Valls

També s'aixecaran castells a Barcelona, a càrrec dels Castellers de la Sagrada Família (Plaça Gaudí) i dels Castellers de Barcelona, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell (Plaça Sant Jaume).
Així mateix, totes aquelles colles que ho desitgin podran sumar-se al projecte aixecant castells a les seves poblacions sota el lema "Catalans want to vote / Volem votar".