13.4.14

Body Dryer: Aquest assecador de cos vol acabar amb les tovalloles

Com els assecadors de mans de les àrees de servei, ara arriba el seca-cos per aire en 30 segons...! Estan en fase de croudfunding en IndieGoGo
Una companyia nord-americana ha creat Body Dryer, un assecador corporal que pot retirar l'aigua del cos en tan sols 30 segons. D'aquesta manera, estaríem davant d'un mètode més higiènic que les tovalloles.
Quantes vegades m'he imaginat invents domèstics del futur: capaços de dutxar-te des llit i que et permeten començar el dia sense perdre temps.
Avui us presentem Body Dryer (assecador de cos), un dispositiu creat als Estats Units i que busca la manera en què ens assequem en sortir de la dutxa, piscina, etc .
Sistema més higiènic que les tovalloles: A més de la comoditat (afirmen que és capaç d'assecar en 30 segons), busquen oferir un sistema més higiènic que les tovalloles.
Lògicament, amb l'ús, aquestes tenen més possibilitats d'albergar bacteris que un aparell d'aquestes característiques. Una idea molt interessant i que podria fer molt més còmode el dia a dia.
Recentment van llançar una campanya en IndieGoGo i ja han aconseguit doblar la quantitat que necessitaven per produir (50.000 dòlars), cosa que demostra l'interès que hi ha per una solució d'aquest tipus. Si estàs interessat pots reservar un a partir de 250 dòlars (uns 180 euros).



Body Dryer from Evan Soloff on Vimeo.

https://www.indiegogo.com/projects/the-body-dryer#home

Nota: agraïm aquest contingut a David Ferré Gutiérrez