16.11.13

Jornada d'Innovació Democràtica 2013: Qualitat democràtica i món local

El Departament de Governació i Relacions Institucionals organitza, el dimecres 20 de novembre, una nova edició de la “Jornada d’Innovació Democràtica”, que enguany tindrà com a motiu la qualitat democràtica i el món local.

La Jornada d'Innovació democràtica 2013: la qualitat democràtica i el món local està organitzada pel Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat en col·laboració amb l'Escola d'administració pública de Catalunya i s'emmarca dins del Programa d'Innovació i Qualitat democràtica.

El títol de la Jornada "Qualitat democràtica i món local" respon en bona part a la voluntat de donar continuïtat a l'acció empresa pel "Premi Compromís Democràtic". Així, doncs, es volen valoritzar les experiències de bones pràctiques dutes a terme per diferents ajuntaments, i, alhora, donar a conèixer el treball d'institucions que donen suport als municipis en aquesta matèria o bé que treballen en el vessant de la recerca.

El curs està adreçat a càrrecs electes locals, personal tècnic de les administracions locals i de la Generalitat, membres d’entitats del tercer sector, personal investigador, politòlegs i estudiants interessats en els àmbits de la participació ciutadana.

L'acte tindrà lloc el dimecres 20 de novembre, de 9.00 a 14.00, a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, al carrer Girona 20, de Barcelona.

Per a més informació, podeu consultar el programa de la Jornada.

Entitat redactora: F Pere Tarrés